Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2019. június 26. szerda
Boldog névnapot János, Pál nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Sorskérdések könyve (Ling csi king)
Sorskérdések könyve (Ling csi king)

Sorskérdések könyve (Ling csi king)

kiadó: Helikon
cikkszám: 11188062
ISBN: 9789632275802
megjelenés: 2016-11-29
készlet: Raktáron
Ár: 2999 Ft
webes rendelés esetén: 2699 Ft
 
Leírás:
A Sorskérdések könyve (Ling csi king) ismeretlen kínai szerző műve, aki valamikor a 3-5. században arra törekedett, hogy az ember sorsát meghatározó ügyekben az ősi - Magyarországon Ji kingként is ismert - Változások könyvénél egyszerűbb tanácsot, égi választ adjon. Így erre a műre a minden idők leghíresebb bölcseleti és jóskönyvének kistestvéreként is szokás tekinteni. A három sorból álló, összesen 125 jósjel meghatározásának módszere, az azokhoz kapcsolódó képek és jóslatok nyelvezete és jelentése jóval egyszerűbb, mint a Ji kingé.

A Sorskérdések könyve önmagában is teljes rendszert alkot, amelynek értelmezéséhez az érdeklődőnek nincs szüksége szaktudásra, sem a kínai szimbolika ismeretére, sem pedig különleges erők működtetésére. Ez a klasszikus keleti orákulum hosszú évszázadok óta nemcsak Kínában népszerű, de Japánba is eljutott és elterjedt. Az eredeti kínai szöveg - Tokaji Zsolt fordításában - most először olvasható magyar nyelven.

Tulajdonságok:
terjedelem: 367 oldal
borító: keménytáblás
fordította: Tokaji Zsolt
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román