Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2019. október 22. kedd
Boldog névnapot Előd nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Az angol lobogó - Hangoskönyv
Kertész Imre - Az angol lobogó - Hangoskönyv
Kertész Imre
Az angol lobogó - Hangoskönyv

kiadó: Közép- és Kelet-európai Tört. és Társ. Kut. Al.
cikkszám: 11187871
ISBN: 9786155118470
megjelenés: 2016-11-22
készlet: Raktáron
Ár: 2500 Ft
 
Leírás:
Kertész Imre posztumusz megjelent kötete tanúságtétel azon értékek mellett, amelyek lehetőséget kínálnak a diktatúrákkal való szembefordulásra. A könyv az író szándékait követve állt össze, páratlan betekintést nyújtva ezzel az '50-es évek fojtogató, majd az 1956-os forradalom és szabadságharc során lángra lobbanó világába. A kiadványban az elbeszélés mellett eddig publikálatlan fotók, valamint egy a szerzővel készített kiadatatlan interjú is szerepel a diktatúra éveiről és Az angol lobogó megírásának élményhátteréről.

Kertész régóta szerette volna, ha műve ebben a formában is megjelenne – utolsó hónapjaiban örömmel értesült róla, hogy kívánsága az '56-os Emlékév során végre teljesülhet.

Nobel-díjas írónk elbeszélésének exkluzív kiadása október 14-én jelent meg az 1956-os Emlékév keretében, a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány gondozásában. A forradalomba torkolló ötvenes évek szuggesztív megidézéséről szóló könyv egy 103 perces CD-melléklet is tartalmaz, melyen az elbeszélés a szerző előadásában hallható. Kertész Imre november 9-én lett volna 87 éves.
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román