Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2019. március 21. csütörtök
Boldog névnapot Benedek nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
NKA 25 - Antológia
Erős Kinga - Torma Mária (szerk.) - NKA 25 - Antológia
Erős Kinga - Torma Mária (szerk.)
NKA 25 - Antológia

kiadó: Kalligram Kiadó - Orpheusz Kiadó
cikkszám: 11199084
ISBN: 9789634680765
megjelenés: 2018-12-06
készlet: Raktáron
Ár: 3500 Ft
webes rendelés esetén: 3150 Ft
 
Leírás:
A Nemzeti Kulturális Alap fennállásának huszonötödik évfordulója alkalmából nyújtjuk át az Olvasónak antológiánkat, amely huszonöt kortárs költő és huszonöt kortárs prózaíró ebben az időszakban keletkezett műveinek válogatásából készült. Az elmúlt negyed században több száz alkotó és alkotás részesült a hazai és határon túli magyar kulturális élet egyik legmeghatározóbb intézményének a támogatásában, ily módon a Nemzeti Kulturális Alap a nemzeti és egyetemes értékek létrehozásának, megőrzésének és terjesztésének kiemelt finanszírozási szolgálatát látta el. Kötetünk e sokrétű munka egyik szegmensének értékfelmutató vállalkozása.

Jubileumi kiadványunk természetesen magán hordozza a szerkesztői szubjektivitás jegyeit, de a kötetben szereplő írók, költők válogatott művei a kortárs irodalom sokféleségét is tükrözik. Könyvünk tehát több szempontból "határátlépés": szerzői összetételében túlmutat az anyaország fizikai határain; a különböző nemzedékek és esztétikai szemléletek pedig talán párbeszédbe kezdenek e kötet lapjain.

Tulajdonságok:
terjedelem: 319 oldal
borító: keménytáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román