Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2019. február 23. szombat
Boldog névnapot Alfréd nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Dr.Moreau szigete
Wells, H.G. - Dr.Moreau szigete
Wells, H.G.
Dr.Moreau szigete

kiadó: Alinea
cikkszám: 11194122
ISBN: 9786155669187
megjelenés: 2017-01-01
készlet: Raktáron
Ár: 1850 Ft
webes rendelés esetén: 1665 Ft
 
Leírás:
H. G. Wells Dr. Moreau szigete című regénye a science-fiction és a horror egyik alapműve. A több mint 120 éve született regény a történet rejtélyei és izgalma mellett ma is megfontolandó bölcsességekre világít rá, többek között a tudós ember felelősségére és arra, hogy "a természet tanulmányozása végül ugyanolyan könyörtelenné teszi az embert, amilyen könyörtelen maga a természet." A történetben szereplő fenevadaknál talán félelmetesebb az ember tevékenysége, s az a felismerés, hogy "az állat lehet vad és ravasz, de igazán hazudni csak az ember tud."
Az Alinea Kiadó Klasszik sorozatának tizenkilencedik kötetében újra olvasható H. G. Wells klasszikus sci-fije. A műből Zórád Ernő képregényt is rajzolt a hetvenes évek végén, a történet mai korban játszódó híres filmfeldolgozásaiban pedig Burt Lancaster és Michael York (1977), illetve Marlon Brando és Val Kilmer (1996) játszották a főszerepeket.

Tulajdonságok:
terjedelem: 157 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Mikes Lajos
sorozat: Klassziksorozat 19.
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román