Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2018. november 14. szerda
Boldog névnapot Aliz nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Ha belefulladsz, megöllek
Palágyi Ildikó Brigitta - Ha belefulladsz, megöllek
Palágyi Ildikó Brigitta
Ha belefulladsz, megöllek

kiadó: Szépmesterségek Alapítvány
cikkszám: 11193631
ISBN: 9786155355240
megjelenés: 2017-12-08
készlet: Raktáron
Ár: 2500 Ft
webes rendelés esetén: 2250 Ft
 
Leírás:
Vannak olvasók, akik egy időben több könyvet is olvasnak, belekezdenek egybe, aztán egy másikba, nekilátnak egy harmadiknak és így tovább; és vannak olyanok, akik csak egy könyvre tudnak koncentrálni, azt olvassák el az elejétől a végéig. E könyv írója mind a két táborhoz szól: mintha egy naplót, cikkeket különféle magazinokból, belső monológokat, email-váltásokat és rövid novellákat olvasnánk egyszerre. Egészen eltérő nyelven szólalnak meg, mégis mozaikszerűen kiegészítik egymást: néhol akár egy-egy íráson belül is keverednek. Éppen ezáltal lesz semmihez sem hasonlító érzés Palágyi Ildikó Brigitta könyvét olvasni: a(z egyébként rafináltan!) könnyebb hangvételű sorok után mellbevágóan kemény mondatok rugdosnak ki minket a komfortzónából. Vagány elbeszélőjének sorsát jól kitapinthatóan egy anya-, egy apa- és egy szerelem/szeretet-regény alakította - ezek adják az igazi súlyát a történeteknek.
(Király Levente)

Palágyi Ildikó Brigitta
1976-ban született Kisvárdán, jelenleg Budapesten él, prózaíró. A JAK és a Hajtűkanyar írócsoport tagja. A Szegedi Tudományegyetem kommunikáció–magyar szakán végzett. Írásai többek között a Kalligram, A Vörös Postakocsi, a Műút és a Prae folyóiratokban, valamint a KULTer.hu és a Spanyolnátha irodalmi portálokon jelentek meg. Még él, ír és fest. Ez az első kötete.

Tulajdonságok:
terjedelem: 122 oldal
borító: puhatáblás
sorozat: Műút-könyvek 035
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román