Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2018. május 22. kedd
Boldog névnapot Júlia, Rita nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Öt sarok
Vargas Llosa, Mario - Öt sarok
Vargas Llosa, Mario
Öt sarok

kiadó: Európa
cikkszám: 11191196
ISBN: 9789634057062
megjelenés: 2017-06-27
készlet: Utolsó darab!
Ár: 2790 Ft
webes rendelés esetén: 2511 Ft
 
Leírás:
Egy dúsgazdag perui bányamérnök és egy paksaméta fotó. Nagyon kínos fotó. Enrique Cárdenas borzadva ismeri fel magát egy tucatnyi prostituált közt, meztelenül, a legkülönfélébb pozitúrákban, az elé tett felvételeken. Zsarolás. A zsaroló Rolando Garro, egy bulvárlap főszerkesztője, a képeket titokban készítették egy orgián.
Cárdenas nem fizet, a fotók megjelennek. Három utánnyomás egyetlen nap alatt! Óriási a botrány, a szégyen, egész Lima ezen csámcsog, a bányamérnök családja romokban.
A főszerkesztőt nemsokára bestiálisan meggyilkolják és a gyanú természetesen Cárdenasra terelődik...

A kilencvenes években járunk, Fujimori elnöksége és a Fényes Ösvény terrorcselekményei idején, amikor Peru tényleges vezetése gyakorlatilag a titkosszolgálat főnökének a kezében van, és amikor Fujimori (akivel szemben egyébként Vargas Llosa alulmaradt az elnökválasztási küzdelemben) jó pár évre a gátlástalan korrupció mocsarába süllyesztette az országot.

A Nobel-díjas szerző a latin-amerikai irodalom hagyományához híven ismét a diktatúra témájára írt variációt. Itt azonban A Kecske ünnepe komor realizmusával ellentétben könnyedebb írói fogásokkal él: a szemérmetlen politikai játszmákat szemérmetlen hálószobai játszadozásokkal fűszerezi.

Tulajdonságok:
terjedelem: 320 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Szőnyi Ferenc
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román