Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2018. július 19. csütörtök
Boldog névnapot Emília nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Suhogások
Kiss Anna - Suhogások
Kiss Anna
Suhogások

kiadó: Kortárs
cikkszám: 11190958
ISBN: 9789634350156
megjelenés: 2017-06-15
készlet: Raktáron
Ár: 3500 Ft
webes rendelés esetén: 3150 Ft
 
Leírás:
A Kossuth- és Babérkoszorú-díjas költő újabb nagy líraösszegzése: három ciklus, három, egymást időrendben követő történet az elpusztíthatatlan élet színeiről, a történeti emberről.
Suhogások: köles suhog, próbálja megérteni az új lény - az ember - viselt dolgait, kalandjait. Suhogása hallik a szélből, váltakozva a szerző megszólalásaival, míg el nem vész útközben. A honfoglalás ideje körül. - Megvagyunk: gyermekkori falu az ötvenes években. Mikor az első nagy háború meséi még úgy hatnak át mindent - életet-álmot -, mint a közelség, az egymásra látás nyűge, otthonossága. - Perjefű: mai zsákfalujának tengődése elég ijesztő. Van néhány jó emberük, hogy tegyenek magukért, mert "Az idő mindenfélét hoz, de nem köszön". Ahogy el is rendez mindent a világon.
Kiss Anna varázsos, semmivel össze nem cserélhető versvilága egyszerre mindent összefog és mindent láttat, ami velünk történhet. Mitikus világképeket, őstudásokat, eget és földet, szédítő spirituális horizontokat. Mindent, ami itt van - és ami olykor alig mondható.

Tulajdonságok:
terjedelem: 326 oldal
borító: puhatáblás
sorozat: Kortárs Vers
megjegyzés: ÜKH 2017
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román